Topp 6 AI-verktøy å bruke i markedsføring

bruk av AI i markedsfrøring

Innholdsfortegnelse

Entreprenører og markedsføring eksperter er alltid på utkikk etter nye verktøy for å hjelpe dem bedre å forstå kundene sine og ta mer informerte beslutninger. Med kraften til kunstig intelligens (AI) kan bedrifter nå utnytte enorme mengder data for å få innsikt som en gang var utenfor rekkevidde.

Hvis du ønsker å komme i forkant av konkurrentene, her er 6 AI-drevne markedsføringsverktøy du bør bruke:

Google AI-plattform

Google har revolusjonert AI-verdenen med sin kraftige AI-plattform, og gir utviklere overalt verktøyene til å begynne å lage sine egne imponerende applikasjoner.

Fra naturlig språkbehandling til bildeanalyse og mer, tilbyr Googles AI-plattform utviklere tilgang til et stort utvalg av muligheter for å bygge intelligente løsninger. Med sin sofistikerte skybaserte infrastruktur kan bedrifter fra en rekke bransjer raskt behandle data og bygge modeller og applikasjoner som kan forbedre arbeidsflyten eller kundeopplevelsen betydelig.

IBM Watson Marketing

IBM Watson Marketing er en kraftig AI-basert markedsføringsplattform designet for å hjelpe organisasjoner med å drive mer relevante og skreddersydde kundeopplevelser. Ved å utnytte AI for å drive personlig tilpasset digital markedsføring, gjør det det mulig for markedsførere å nå ut til målgruppen med informasjon skreddersydd spesifikt for deres behov. IBM Watson Marketings automatiserte segmentering, prediktive analyser og naturlig språkbehandling funksjoner gjør det mulig for bedrifter å få innsikt fra enorme mengder data. Med muligheten til å produsere detaljerte rapporter og rettidige beslutninger basert på sanntids resultater, hjelper IBM Watson Marketing markedsførere med å ligge i forkant av konkurrentene.

TensorFlow

TensorFlow er et populært programvarebibliotek med åpen kildekode for maskinlæring som har tatt teknologiverdenen med storm. Den ble utgitt av Google som et effektivt verktøy for å utvikle og distribuere maskin læringsmodeller i produksjons algoritmiske arkitekturer. TensorFlow tilbyr et omfattende sett med APIer og verktøy for å hjelpe organisasjoner med å lage robuste maskin læringsplattformer på en brøkdel av tid. Med sin lave inngangsbarriere kan organisasjoner raskt utvikle mer nøyaktige og optimaliserte ML-modeller for å løse problemer innen områder som naturlig språkbehandling, datasyn og prediktiv analyse. Bedrifter utnytter i økende grad TensorFlow for å overvinne utfordringer på grunn av dets brukervennlige grensesnitt, fleksibilitet, skalerbarhet og imponerende ytelse resultater oppnådd fra de akselererte matematikk bibliotekene som driver det.

Keras

Keras er et utrolig kraftig åpen kildekode nevrale nettverk bibliotek skrevet i Python. Det gir et strømlinjeformet og brukervennlig API som muliggjør enkel og rask utvikling av dyp læringsmodeller, slik at utviklere kan fokusere tiden sin på viktigere oppgaver. Keras gjør det også enkelt å utvide modeller gjennom tilpassede lag, aktiveringer, tapsfunksjoner og optimerere som bidrar til å lage svært tilpassede modeller. Med en rekke funksjoner som modell visualisering, automatisk inputformslutning, vektbesparelse og lastemuligheter, er Keras det beste valget for mange utviklere når det kommer til dype læringsprosjekter.

Amazon SageMaker

Amazon StageMaker er en ekstremt kraftig og innovativ skytjeneste fra Amazon Web Services. Det gir utviklere verktøy for raskt å bygge og distribuere maskin læringsmodeller i et sikkert miljø. Med SageMaker er prediktiv kraft virkelig innen rekkevidde for utviklere på alle nivåer. Fra forenklede funksjons teknikk verktøy til administrert modellbygging, hosting og overvåkingstjenester, tilbyr SageMaker en omfattende pakke med praktiske utviklingsfunksjoner som kan gjøre det mulig for bedrifter å raskt og enkelt lage kraftige AI-baserte applikasjoner. Selv om du ikke har ekspertise innen AI-teknologier, kan den omfattende brukeropplevelsen som tilbys av SageMaker gi støtten du trenger når du skal ta forretningsideen din fra teori til virkelighet.

Microsoft Azure Machine Learning Studio

Microsoft Azure Machine Learning Studio er en banebrytende skybasert tjeneste som gjør det mulig for brukere å bygge prediktive eller statistiske modeller uten behov for kompleks programmering. Det lar utviklere enkelt lage, distribuere og administrere applikasjoner effektivt med det store utvalget av verktøy, som datavisualisering, dataanalyse og prediktiv analyse. Fordelene ved å bruke Microsoft Azure Machine Learning Studio er uendelige; den tilbyr en effektiv arbeidsflyt for profesjonelle analyser, har minimal tidsoppsett og gir raskt innsikt, blant annet. Med denne plattformen kan bedrifter utnytte kraftig data vitenskapelig teknologi for å maksimere produktiviteten utover det som tidligere ble antatt mulig.

Usikker på om du bør bruke AI i markedsføringen?

Kontakt oss

Meld deg på nyhetsbrev

Har du noen spørsmål?