promedia.

Kundecaser

Etisk Handel Norge

For kunden Etisk Handel Norge bidro vi på ulike prosjekter i forbindelse med åpenhetsloven som ville tre i kraft. Prosjektet hadde en tidsperiode på ca seks måneder. Med moderne landingssider og målrettet annonseringen oppnådde vi resultater som førte til nye rekorder på flere parametere hos Etisk Handel Norge. I tillegg var vi en sparringspartner på flere områder som for eksempel analyse av rapporter og søkemotoroptimalisering.

Universitetet i Oslo (UIO)

Norsk Entomologisk Forening fikk nylig et helt nytt webdesign som gir det et friskt og moderne utseende. Den nye nettsiden er mye enklere å navigere, og inneholder et vell av informasjon om de mange forskjellige insektarter som finnes i Norge. Siden inkluderer også et forum der medlemmer kan dele sine siste funn og diskutere entomologiske emner. Enten du er en erfaren entomolog eller bare en som liker å tilbringe tid utendørs, er Norsk Entomologisk Forenings nye nettsider garantert en verdifull ressurs.

Fram Web

Framweb er en ledende leverandør av steds- og befolkningsvarslingstjenester. De valgte Promedia som sin inbound marketing-partner fordi de så et behov for organiske søketjenester som kunne hjelpe dem å nå sin målgruppe innenfor B2B

Future Ready AS

Vi hjalp Future Ready med deres inbound marketing-strategi og gjennomføring. I løpet av 6 måneder økte selskapet sin organiske synlighet med over 500 %. Flotte resultater! Vi er glade for å hjelpe dem å fortsette å utvide virksomheten sin.

Oslo guidebureau

Promedia-teamet har hatt en stor glede av å samarbeide med Oslo guidebyrå om deres markedsføringsvideoproduksjon. Promedias jobb var ikke bare å produsere en kvalitetsvideo, men også å gi den betalt synlighet på Facebook. Det harde arbeidet til Promedias team sørget for en betydelig økning i påmeldingene til Oslo guidebyrås turtjenester. Promedia er veldig stolte over resultatet av dette samarbeidet og ser frem til fremtidige prosjekter med Oslo guidebyrå.

Funkydoris

Promedia ble kontaktet av funkydoris for å lage en ny nettside som bedre ville møte behovene til kundene deres. Promedia jobbet tett med funkydoris for å forstå deres virksomhet og mål for det nye nettstedet. Promedia laget deretter en moderne og brukervennlig nettside som møtte dagens standarder for design og brukervennlighet. Promedia-teamet er glade for å ha hjulpet funkydoris med å nå sine mål og forbedre deres online tilstedeværelse. Promedia ser frem til å fortsette å jobbe med dem i fremtiden.

Start din vekstreise hos oss

- Bli kontaktet av en markedsføringskonsulent

Kontakt oss

Hva trenger du hjelp med?
Legg inn kontakt informasjon
Fortell oss kort om hva dere trenger

Start din vekst reise hos oss

Abonner på nyhetsbrev