Kundecaser

Etisk Handel Norge

For kunden Etisk Handel Norge bidro vi på ulike prosjekter i forbindelse med åpenhetsloven som ville tre i kraft. Prosjektet hadde en tidsperiode på ca seks måneder. Med moderne landingssider og målrettet annonseringen oppnådde vi resultater som førte til nye rekorder på flere parametere hos Etisk Handel Norge. I tillegg var vi en sparringspartner på flere områder som for eksempel analyse av rapporter og søkemotoroptimalisering.

Universitetet i Oslo (UIO)

Norsk Entomologisk Forening fikk nylig et helt nytt webdesign som gir det et friskt og moderne utseende. Den nye nettsiden er mye enklere å navigere, og inneholder et vell av informasjon om de mange forskjellige insektarter som finnes i Norge. Siden inkluderer også et forum der medlemmer kan dele sine siste funn og diskutere entomologiske emner. Enten du er en erfaren entomolog eller bare en som liker å tilbringe tid utendørs, er Norsk Entomologisk Forenings nye nettsider garantert en verdifull ressurs.

Fram Web

Framweb er en ledende leverandør av steds- og befolkningsvarslingstjenester. De valgte Promedia som sin inbound marketing-partner fordi de så et behov for organiske søketjenester som kunne hjelpe dem å nå sin målgruppe innenfor B2B

Future Ready AS

Vi hjalp Future Ready med deres inbound marketing-strategi og gjennomføring. I løpet av 6 måneder økte selskapet sin organiske synlighet med over 500 %. Flotte resultater! Vi er glade for å hjelpe dem å fortsette å utvide virksomheten sin.

Oslo guidebureau

Promedia-teamet har hatt en stor glede av å samarbeide med Oslo guidebyrå om deres markedsføringsvideoproduksjon. Promedias jobb var ikke bare å produsere en kvalitetsvideo, men også å gi den betalt synlighet på Facebook. Det harde arbeidet til Promedias team sørget for en betydelig økning i påmeldingene til Oslo guidebyrås turtjenester. Promedia er veldig stolte over resultatet av dette samarbeidet og ser frem til fremtidige prosjekter med Oslo guidebyrå.

Funkydoris

Promedia ble kontaktet av funkydoris for å lage en ny nettside som bedre ville møte behovene til kundene deres. Promedia jobbet tett med funkydoris for å forstå deres virksomhet og mål for det nye nettstedet. Promedia laget deretter en moderne og brukervennlig nettside som møtte dagens standarder for design og brukervennlighet. Promedia-teamet er glade for å ha hjulpet funkydoris med å nå sine mål og forbedre deres online tilstedeværelse. Promedia ser frem til å fortsette å jobbe med dem i fremtiden.

Meld deg på nyhetsbrev

Har du noen spørsmål?