Google søk kampanje ga rekordmange nye registreringer

Innholdsfortegnelse

I denne kundecasen får du innsikt i Etisk handel Norge og hvordan vi i Promedia AS har hjulpet dem med å oppnå bedre synlighet og nå flere av sine mål.

Les videre for å se hvordan Google søk kampanjer har bidratt til hvordan Etisk handel Norge har nådd nye målgrupper og blitt bedre kjent.

Varm tilbakemelding av storfornøyd markedssjef

“Vi har brukt Promedia siden februar 2022 og er veldig fornøyd så langt. Promedia  har vist sterkt kompetanse og vært en god støttepartner for  rådgivning og analyser. Promedia har skapt gode resultater gjennom ulike kampanjer og vil være en viktig partner i vår plan for å forbedre og score høyere på flere relevante søkeord under søkemotoroptimaliseringen. Samarbeidet med Promedia har vært en lønnsom investering og vi kan anbefale samarbeid med Promedia på for å oppnå det fulle potensiale ved markedsføring. “

 – Espen Utaker, Markedsansvarlig  i Etisk handel Norge 

Hvem er Etisk Handel Norge?

Etisk handel Norge (EHN) er en norsk organisasjon som jobber for å fremme etisk handel og bærekraftig utvikling globalt. EHN samarbeider med flere av norges største organisasjoner innen opplæring og implementering av bærekraftig utvikling, etisk handel og samfunnsansvar. 

EHN jobber med bedrifter, organisasjoner, myndigheter  og internasjonale organisasjoner for å fremme etisk handel og bærekraftig utvikling.

Organisasjonen tilbyr også rådgivning og opplæring til norske bedrifter og virksomheter som ønsker å integrere etiske og bærekraftige prinsipper i sin virksomhet.

EHN er en non-profit organisasjon, og jobber uavhengig av politiske, økonomiske og religiøse interesser.

Disse aktivitetene gjorde vi:

  • Søkeord research: 
  • Kampanjestruktur 
  • Annonseskriving og -testing 
  • Smart budgivning 
  • Filtrere ut negative nøkkelord 
  • Annonsetillegg 
  • Konverteringssporing oppsett 
  • Månedlig rapportering 
  • Remarketing kampanjer

Etisk Handel Norge ville bli synlig

I forbindelse med med den nye åpenhetsloven som trådte i kraft 1.juli 2022 ønsket Etisk handel Norge å opplyse virksomheter  i Norge om den nye loven og hvordan bedrifter nå måtte jobbe med  aktsomhetsvurderinger, slik den nye loven pålegger bedrifter over en viss størrelse.  

Da det var lite omtale om loven i media og fristen for juli nærmet seg ønsket Etisk handel Norge å være ekstra synlig for bedrifter gjennom annonser på både Meta og Google.

Dette prosjektet ble påbegynt i februar 2022 og vi er stolt over å kunne samarbeide med en så stor og viktig aktør for samfunnsansvar, bærekraft og etisk handel. 

Ny brukermasse og utsolgt arrangment

I vårt samarbeid med Etisk Handel Norge bidro vi med strategisk rådgivning for å maksimere prosjektets suksess. Etter å ha fastsatt en felles fremtidsrettet plan, tok vi fatt på å produsere engasjerende annonsemateriell og sette opp målrettede annonser på diverse plattformer.

Kjernen i vår strategi var kontinuerlig A/B-testing og optimalisering av målgruppen. Denne tilnærmingen førte til en rekordbrytende økning i antall påmeldinger til webinaret om åpenhetsloven. Resultatet? Et fullstendig utsolgt arrangement og en betydelig utvidet brukerbase for Etisk Handel Norge.

Strategisk tilnærming som gir resultater

Videre gjennomførte vi en detaljert SEO-analyse, veiledet av en dyp forståelse for de ønskede søkeordene, den rådende konkurransesituasjonen, og den potensielle innvirkningen dette ville ha for Etisk Handel Norge. Vår innsikt og ekspertise i søkemotoroptimalisering spilte en nøkkelrolle i å forsterke organisasjonens online tilstedeværelse.

Takket være strategisk markedsføring og målrettet innsats, har Etisk Handel Norge ikke bare nådd, men overgått sine mål. De har oppnådd en betydelig utvidelse av sin brukermasse og sikret suksess for sine arrangementer. Dette prosjektet står som et lysende eksempel på kraften i effektiv digital markedsføring.

Vår lille hilsen

Vi i Promedia AS er stolte av å ha bidratt til Etisk handel Norges vellykkede resultater innen digital markedsføring. Det har vært spennende og lærerikt å få jobbe med en så stor og viktig aktør som Etisk handel Norge, innenfor et svært aktuelt tema som flere og flere bedrifter blir berørt av. Vi takker Etisk Handel Norge for godt samarbeid og ser frem til fortsettelsen.

Vil du lese mer om Etisk Handel Norge og jobben de gjøre? klikk her

Kontakt oss

Meld deg på nyhetsbrev

Har du noen spørsmål?