Rekordmange påmeldinger til Webinar – Etisk Handel Norge

I en verden hvor konkurransen om oppmerksomheten til kundene og markedet er større enn noen gang, er markedsføring en viktig aktivitet for å skille seg ut, vise seg frem og oppnå målene. I denne kundecasen får du innsikt i Etisk handel Norge og hvordan vi i Promedia AS har hjulpet dem med å oppnå bedre synlighet og nå flere av sine mål. Les videre for å se hvordan digital markedsføring har bidratt til hvordan Etisk handel Norge har nådd nye målgrupper og blitt bedre kjent.

Hvem er Etisk Handel Norge?

Etisk handel Norge (EHN) er en norsk organisasjon som jobber for å fremme etisk handel og bærekraftig utvikling globalt. EHN samarbeider med flere av norges største organisasjoner innen opplæring og implementering av bærekraftig utvikling, etisk handel og samfunnsansvar. 

EHN jobber med bedrifter, organisasjoner, myndigheter  og internasjonale organisasjoner for å fremme etisk handel og bærekraftig utvikling. Organisasjonen tilbyr også rådgivning og opplæring til norske bedrifter og virksomheter som ønsker å integrere etiske og bærekraftige prinsipper i sin virksomhet. EHN er en non-profit organisasjon, og jobber uavhengig av politiske, økonomiske og religiøse interesser. 

Etisk Handel Norge ville bli synlig

I forbindelse med med den nye åpenhetsloven som trådte i kraft 1.juli 2022 ønsket Etisk handel Norge å opplyse virksomheter  i Norge om den nye loven og hvordan bedrifter nå måtte jobbe med  aktsomhetsvurderinger, slik den nye loven pålegger bedrifter over en viss størrelse.  

Da det var lite omtale om loven i media og fristen for juli nærmet seg ønsket Etisk handel Norge å være ekstra synlig for bedrifter gjennom annonser på både Meta og Google. Dette prosjektet ble påbegynt i februar 2022 og vi er stolt over å kunne samarbeide med en så stor og viktig aktør for samfunnsansvar, bærekraft og etisk handel. 

Hvordan hjalp vi dem?

Under dette prosjektet bidro  vi med rådgivning for hvordan best å oppnå de ønskede målene. Da vi ble enig med Etisk handel Norge om planen fremover, begynte vi å produserer annonsemateriell samt  å sette opp annonsene på de ulike plattformene. Gjennom kontinuerlig A/B testing og målgruppe-optimalisering, oppnådde vi ny rekord i antall påmeldte til webinaret om åpenhetsloven. Vi har også utført en SEO-analyse og rådgivning over de ønskede søkeordene, konkurransen og effekten det vil ha for Etisk handel Norge. Vi ser at Etisk handel Norge har er mye potensiale for å nå langt ut og oppnå gode resultater, men ved bruk av strategisk markedsføring har hjulpet Etisk handel Norge med å oppnå sine mål. 

Tilbakemelding

“Vi har brukt Promedia siden februar 2022 og er  veldig fornøyd så langt. Promedia  har vist sterkt kompetanse og vært en god støttepartner for  rådgivning og analyser. Promedia har skapt gode resultater gjennom ulike kampanjer og vil være en viktig partner i vår plan for å forbedre og score høyere på flere relevante søkeord under søkemotoroptimaliseringen. Samarbeidet med Promedia har vært en lønnsom investering og vi kan anbefale samarbeid med Promedia på for å oppnå det fulle potensiale ved markedsføring. “

 – Espen Utaker, Markedsansvarlig  i Etisk handel Norge 

Vår hilsen

Vi i Promedia AS er stolte av å ha bidratt til Etisk handel Norges vellykkede resultater innen digital markedsføring. Det har vært spennende og lærerikt å få jobbe med en så stor og viktig aktør som Etisk handel Norge, innenfor et svært aktuelt tema som flere og flere bedrifter blir berørt av. Vi takker Etisk handel Norge for godt samarbeid og ser frem til fortsettelsen.

Vil du lese mer om Etisk Handel Norge og jobben de gjøre? klikk her

Innholdsfortegnelse

Lyst til å bli kunde?

Start din vekstreise hos oss

- Bli kontaktet av en markedsføringskonsulent

Kontakt oss

Hva trenger du hjelp med?
Legg inn kontakt informasjon
Fortell oss kort om hva dere trenger

Start din vekst reise hos oss

Abonner på nyhetsbrev