Over 3000 % økning i organisk trafikk for kunden vår – på 90 dager

Innholdsfortegnelse

Her i Promedia AS er vi stolte av vår evne til å gi våre kunder best mulig resultat. Nylig var vi i stand til å hjelpe en av våre kunder med å øke sin organiske trafikk fra Google-søk med mer enn 3000 % på bare tre korte måneder. Dette oppnådde vi gjennom en kombinasjon av teknisk optimalisering, innholdsproduksjon og et solid rammeverk for organisk vekst . La oss se nærmere på hvordan vi gjorde det.

Bilde 01.08.2022 klokken 16.08 2

Hvor begynner man?

Det første trinnet var å lage en omfattende markedsføringsplan for kunden. Vi startet med å gjennomføre søkeordsanalyse og undersøke konkurrentene deres for å finne ut hvordan vi kan gjøre dem konkurransedyktige mot dem på boligmarkedet. Derfra implementerte vi flere SEO-strategier for å overhale nettstedets tekniske aspekter og gjøre det mer synlig på nettet.

Cfb2HsGGwg1wmf2Zsacm2KZ3wIXcGbFLzXyfLlabqKvQcNN9k9uIlo1mJbVUY640kGkayiyMRM MYv16el7VXItrju87tLsuMByUKgICcRBXB6M

Deretter begynte vi å produsere store mengder innhold rettet mot spesifikke søkeord som ville lede målrettet trafikk til nettstedet deres. Dette innholdet ble optimalisert med disse søkeordene slik at det ville rangere høyere på søkemotor resultatsider (SERP). I tillegg jobbet vi med lenkebygging for å forbedre nettstedets troverdighet og øke rangeringen ytterligere.

Til slutt fulgte vi med på fremgangen vår samt eventuelle endringer i SERP-rangeringer gjennom hele prosessen slik at vi kunne justere strategien vår deretter om nødvendig. Dette hjalp oss med å sikre at innsatsen vår hadde effekt og ga oss en ide om hvilke områder som trengte forbedring eller ytterligere fokus for maksimal effektivitet.

Vil du bli en vekstvinner?

Suksessen til denne case studien viser hvor kraftig SEO kan være når det gjøres riktig og strategisk. Det er viktig å forstå målgruppen din og lage en optimalisert nettside sammen med kvalitetsinnhold som er skreddersydd spesielt for dem for å generere mer organisk trafikk fra Googles søkeresultat sider. Hvis du leter etter hjelp til å øke organisk trafikk fra søkemotorer, kontakt Promedia i dag! Vi er dedikerte til å hjelpe deg med å nå dine mål og få høyest mulig avkastning fra din digitale tilstedeværelse!

Kontakt oss

Meld deg på nyhetsbrev

Har du noen spørsmål?