promedia.

Bli synlig for riktig målgruppe

Vi vil samarbeide med deg for å forstå dine unike mål og målgruppe, og deretter lage innhold og annonser som gir gjenklang og taler direkte til dem. Vi vil også administrere den daglige aktiviteten din, overvåke fremgangen din og justere tilnærmingen vår etter behov for å sikre at du får best mulig avkastning på investeringen.

facebook annonsering

Hvorfor markedsføre på facebook?

Facebook og Instagram er to av de mest populære sosiale medieplattformene i verden. Med over 2 milliarder aktive brukere tilbyr de bedrifter i alle størrelser en unik mulighet til å nå et stort publikum. 

Men med så mye støy på disse plattformene, hvordan kan du sørge for at produktet eller tjenesten din blir sett av de som mest sannsynlig vil konvertere?

Det er her Promedia kommer inn. Vi spesialiserer oss på Facebook- og Instagram-annonsering og kan hjelpe deg med å lage annonsekampanjer som er svært målrettede og effektive.

Vi samarbeider med deg for å forstå dine mål og målmarked, og deretter lage annonsekampanjer som er utformet for å levere resultater. Vi sporer alt slik at vi hele tiden kan optimalisere og justere tilnærmingen vår, og vi leter alltid etter måter å forbedre oss på

Hvorfor markedsføre på facebook?

Facebook har blitt et sted hvor folk deler og engasjerer seg i innhold, og er plattform som er aktivt brukt hos millioner av mennesker hver eneste dag. Facebook sitter på store mengder data som er tilgjengelig for små og store bedrifter. Dette gir deg muligheten til å nå din målgruppe med laser nøyaktighet.

Hvordan fungerer det?

Når du lager en profil på Facebook vil du gi fra deg en rekke personlig informasjon, som kjønn, alder, bosted og jobb. I tillegg til denne informasjonen får Facebook tilgang til alle interaksjoner du gjør inne på appen, herunder hvilke poster du liker, delte innlegg, hva slags innhold du engasjerer deg for og øvrige interesser. Vi som markedsførere bruker all denne informasjonen til å plassere dine tjenester foran den mest lønnsomme målgruppen.

Hvordan er prosessen?

Testing

I starten blir det gjennomført en rekke tester, for å finne ut hva slags innhold og tekst din målgruppe engasjerer seg for.

Analyse

Etter vi har fått en viss mengde data og fått en oversikt over hvem din optimale kundegruppe er, kan vi deretter begynne å lage innhold.

Optimalisering

Vi optimaliserer budsjett, målgrupper, tekster, bilder og call-to-action for å øke konverteringsraten på kampanjene dine.

repeat

Facebook er never-ending testing, vi kjører denne prosessen om hverandre kontinuerlig, så lenge kampanjene er lønnsomme for din bedrift.

Skjermbilde 2021 11 18 kl. 21.48.57

Hvor mye koster det?

Annonsering kan være rimelig om man ønsker, men desto mer man bruker, desto raskere vil man oppnå resultater. Driver du en nettbutikk har vi en fastpris på kr 6 000,- / mnd og et krav om at du omsetter for minst 18 tusen i måneden. Eier du en bedrift som er avhengig av at folk tar kontakt og bestiller, så avtaler vi pris før samarbeidet begynnere. Vi har ingen skjulte kostnader, og den prisen vi avtaler på forhånd er den du betaler.

Kontakt oss

Hva trenger du hjelp med?
Legg inn kontakt informasjon
Fortell oss kort om hva dere trenger

Start din vekstreise hos oss

- Bli kontaktet av en markedsføringskonsulent

Start din vekst reise hos oss

Abonner på nyhetsbrev