promedia.

Future Ready fikk 637% økt organisk synlighet på 3 mnd

Resultat:

  • 637% økning i organisk inntrykk fra Google
  • 378% økning i organisk trafikk fra Google
  • 3041% økning i unike besøkende fra Google
  • Førsteplass i Google søk på relevant søkeord
  • 270 nye linkedin følgere
8F115DA4 1331 463A 87A1 9A5102DBC9D1 1 105 c

Resultat etter 6 mnd

Skjermbilde 2022 11 18 kl. 10.52.55

Innholdsmarkedsføring: Grunnlaget for vår suksess

Som de sier, innhold er konge. Og det gjelder spesielt når det kommer til SEO. Du skjønner, uten kvalitetsinnhold er det veldig vanskelig å rangere høyt i søkeresultatene. Google og andre søkemotorer leter stadig etter nytt og relevant innhold som kan gi brukerne verdi. Så hvis du vil at nettstedet ditt skal rangeres høyere, må du sørge for at du regelmessig lager kvalitetsinnhold.

En av måtene vi hjalp Future Ready med å øke deres organiske søkeresultater, var ved å utvikle en innholds markedsføringsstrategi for dem. Vi startet med å gjennomføre søkeord undersøkelser for å identifisere ordene og setningene deres målgruppe søkte etter. Når vi hadde en liste over søkeord, laget vi blogginnlegg, infografikk og andre typer innhold som var optimalisert for disse søkeordene.

Ikke bare hjalp dette Future Ready til å rangere høyere i søkeresultatene, men det hjalp dem også med å tiltrekke nye besøkende til nettstedet deres. Det er fordi folk som fant innholdet deres ikke bare var interessert i det de hadde å si, men de var også interessert i produktene og tjenestene Future Ready tilbyr.

SEO: Den «hemmelige» sausen som hjalp oss med å nå målet vårt

I tillegg til innholdsmarkedsføring implementerte vi også en SEO-strategi for Future Ready. SEO står for søkemotoroptimalisering og det er prosessen med å gjøre nettstedet ditt mer synlig i søkeresultatene. Det er en rekke forskjellige faktorer som spiller inn i SEO, men det viktigste var innholdsrike artikler, god struktur, tekniske analyser og optimaliseringer.

Første siden på Google organisk

Vi brukte de samme søkeordene som vi identifiserte gjennom vår innholdsmarkedsføring undersøkelse. Vi inkorporerte deretter disse søkeordene i:

  • Nettstedets titteltagger
  • Metabeskrivelser
  • overskrifter 
  • Metabeskrivelser
  • Artikler

Dette hjalp Google og andre søkemotorer til å forstå hva Future Ready sin nettside handler om og hvorfor den er relevant for søket. Som et resultat begynte de å rangere høyere for disse søkeordene – og det førte til en god økning i organisk trafikk og søkeresultater.

I tillegg gjorde vi tekniske analyser av nettsiden deres og optimaliserte for best mulig hastighet og brukeropplevelse. 

Skjermbilde 2022 11 18 kl. 11.20.01

Et raskt og brukervennlig nettsted er mer sannsynlig å holde besøkende engasjert, noe som resulterer i en høyere rangering på Google.

I tillegg er det også mer sannsynlig at et nettsted som laster raskt blir indeksert av søkemotorer, noe som forbedrer posisjonen i søkeresultatene ytterligere. For bedrifter som ønsker å forbedre nettstedets SEO, er det avgjørende å investere i nettstedhastighet.

Innholdsfortegnelse

Lyst til å bli kunde?

Start din vekstreise hos oss

- Bli kontaktet av en markedsføringskonsulent

Kontakt oss

Hva trenger du hjelp med?
Legg inn kontakt informasjon
Fortell oss kort om hva dere trenger

Start din vekst reise hos oss

Abonner på nyhetsbrev